Verzekeringsmakelaar in Hasselt

 

✔ Onafhankelijk verzekeringsmakelaar
✔ Verzekeringen op maat
✔ Persoonlijke langetermijnrelatie

 

Als verzekeringsmakelaar in regio Hasselt zijn we specialist in bankzaken en verzekeringsclausules. Zakenkantoor Strauven Robert is al jaren een gevestigde waarde in Halen en ligt op minder dan een halfuur rijden van het centrum van Hasselt. Oprichter Robert Strauven kreeg doorheen de jaren gezelschap van zijn kinderen Stijn en Leen. Zij werden medezaakvoerders en hielpen mee om het kantoor verder uit te bouwen. Ondertussen rekenen ze op een gemotiveerd team waarvan elk lid specialist is in zijn of haar domein.

Lees meer over particuliere woningen

Uw verzekeringsmakelaar voor verzekeringen op maat

Uw verzekeringsmakelaar in Hasselt beschikt over een ruim aanbod aan diensten. Dit doen wij zowel voor particulieren als professionelen. U kunt bij ons onder meer terecht voor het afsluiten van een autoverzekering of een verzekering dat u een Gewaarborgd Inkomen garandeert. Deze laatste dienst is iets minder bekend maar heeft al vaak zijn nut bewezen. Een verzekering Gewaarborgd Inkomen garandeert u een extra inkomen wanneer u voor lange tijd arbeidsongeschikt bent. Dit bedrag komt bovenop de uitkering die u ontvangt van het ziekenfonds en zorgt ervoor dat u zonder geldzorgen de tijd kunt nemen om volledig te herstellen.

Wij gaan voor de beste oplossing, niet de meest voor de hand liggende

Bent u een bedrijfseigenaar of zelfstandig zaakvoeder en bent u van plan om binnenkort een huis te kopen, bouwen of verbouwen? Als erkend verzekeringsmakelaar in Hasselt staan we u bij wanneer u gebruik wenst te maken van een Individuele pensioentoezegging (IPT). Een IPT betekent dat u een deel van uw pensioengeld vervroegd kan opnemen om te investeren in een eigendom. De intresten hierop liggen lager dan bij een hypothecaire lening, waardoor het een voordelig alternatief vormt.

Kom langs en ontdek alle mogelijkheden

Wilt u meer te weten komen over een ITP of wenst u een autoverzekering, brandverzekering, ongevallenverzekering of overige af te sluiten of te laten herbekijken? Maak een afspraak bij onze verzekeringsmakelaar in Halen, Hasselt, en ontdek alle opties. Onze medewerkers staan ook daarna steeds klaar voor advies en begeleiding op maat. Contacteer ons op het nummer 013/46.19.55 of stuur een mailtje naar info@kantoor-strauven.be. Graag tot binnenkort!