Vastgoedfinanciering IPT

 

✔ Onafhankelijk verzekeringsmakelaar
✔ Verzekeringen op maat
✔ Persoonlijke langetermijnrelatie

 

Met het oog op een vastgoedfinanciering kunt u er als werkgever of zelfstandige ook voor kiezen om een Individuele Pensioentoezegging (IPT) aan te vragen. Een IPT is beschikbaar voor bedrijfsleiders en zaakvoerders. Als zelfstandig eigenaar biedt het u de kans om een pensioen op te bouwen. Daar waar een groepsverzekering voor meerdere mensen tegelijk wordt afgesloten, kan een IPT slechts voor één persoon worden afgesloten.

Lees meer over een groepsverzekering

Maak een vastgoedfinanciering mogelijk dankzij IPT

Een eigendom bouwen of verbouwen is vaak een grote hap uit uw spaarrekening. Om deze vastgoedfinanciering te ondersteunen, kan u ervoor kiezen om een voorschot te vragen op uw IPT. Dit is uiteraard enkel mogelijk wanneer u een groepsverzekering op het werk ter beschikking heeft. Deze werkwijze houdt in dat u een deel van uw pensioen vervroegd opneemt, zodat u dit geld kan gebruiken om te investeren in uw eigendom. Let wel: er zit een beperking op dit voorschot. Om te weten op hoeveel geld u recht heeft, neemt u het best contact op met onze verzekeringsmakelaar in Halen, nabij Hasselt.

Ken uw rechten en plichten

Een IPT inzetten voor uw vastgoedfinanciering brengt enkele voordelen met zich mee. In tegenstelling tot een gewone hypothecaire lening, bepaalt u zelf hoe u de interesten op uw voorschot betaalt: periodieke betalingen of een eenmalige betaling op de einddatum van uw contract. Heeft u kapitaal dat vrijkomt? U kunt op elk moment uw voorschot zonder kosten vervroegd terugbetalen zodat u opnieuw uw volledige pensioenkapitaal geniet op einddatum. Bovendien is het geld snel beschikbaar na de aanvraag, waardoor u geen maanden hoeft te wachten. Kom langs bij Zakenkantoor Strauven Robert te Halen, dicht bij Hasselt. Onze medewerkers geven u met plezier meer uitleg over vastgoedfinanciering met behulp van IPT. Contacteer ons via info@kantoor-strauven.be of bel naar het nummer 013/46.19.55.