Vastgoedfinanciering in Hasselt en omstreken

 

✔ Onafhankelijk verzekeringsmakelaar
✔ Verzekeringen op maat
✔ Persoonlijke langetermijnrelatie

 

Wenst u begeleiding bij de regeling van uw vastgoedfinanciering en het bijhorende woonkrediet en bent u woonachtig in Hasselt? Kom dan eens langs bij Zakenkantoor Strauven Robert in Halen. Als specialist in verzekeringen en bankzaken zijn we de ideale partij om u hierin bij te staan en te adviseren. Kom eerst met ons praten vooraleer u naar de bank gaat.

Lees meer over particuliere woningen

Ga voor een alternatieve vastgoedfinanciering in Hasselt

Wanneer u een huis wilt kopen in Hasselt of omgeving, denkt u waarschijnlijk meteen aan een hypothecaire lening als vastgoedfinanciering. Dit is inderdaad de meest voor de hand liggende optie. Maar wist u dat er nog andere, voordeligere manieren bestaan om de vastgoedfinanciering en het daarbij horende woonkrediet van uw droomhuis in Hasselt te verkrijgen? We lichten u graag de term IPT toe. De afkorting IPT staat voor Individuele Pensioentoezegging. Daar waar een groepsverzekering van toepassing is op meerdere personen, is de IPT specifiek bedoeld voor zaakvoerders en bedrijfseigenaars. Dit kan heel handig zijn wanneer u uw woonkrediet, dat u wilt gebruiken om een huis aan te kopen in Hasselt, wil opkrikken zonder de nadelen te ervaren van een hypothecaire lening.

Hoe werkt een IPT?

Als zaakvoorder, laat een Individuele Pensioentoezegging u toe om een deel van uw pensioengeld vroegtijdig op te nemen. Het vrijgekomen bedrag kan u gebruiken als (gedeeltelijke) vastgoedfinanciering en ondersteunend woonkrediet voor de aankoop van een eigendom in Hasselt. Dit heeft als positief gevolg dat u een lagere hypothecaire lening in Hasselt kan afsluiten zodanig dat u minder hoeft af te betalen. De grootte van het bedrag hangt af van uw leeftijd, beroep en gezinsstatus. Kom langs in ons kantoor te Halen. Onze verzekeringsmakelaars bekijken met u hoeveel dit voorschot ongeveer zal bedragen.

Laat u bijstaan door experts

Laat u met raad en daad bijstaan en ontdek hoe een alternatieve vastgoedfinanciering uw hypothecaire lening aanzienlijk kan laten dalen. U kunt bij ons terecht voor het volledige pakket, want een eigendom aanschaffen is tenslotte slechts het begin. Dankzij onze uitgebreide brandverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over het financiële aspect wanneer er zich een mogelijke ramp zou voordoen. Waar u ook hulp bij nodig heeft, wij helpen u er graag bij. Maak een afspraak via het nummer 013/46.19.55 of stuur een bericht via het contactformulier.